Et sunt og estetisk innemiljø!

Akebakken barnehage er spesiell med sin moderne utforming. Huset er kledd med ubehandlet cedertre. Store vindusflater gir masse lys og utsyn.

Det er lagt vekt på design og estetikk, og det er høy kvalitet på belysning og detaljer.

Barnehagen varmes opp med jordvarme. Dette gir en jevn og lun gulvvarme, noe som oppleves godt for lekende barn.

Et moderne ventilasjonssystem skifter ut luften i barnehagen 5 ganger i timen. Varmtvannsberederen sjekkes for legionella hver 14.dag.

UNIQA Norge har stått for all innredning. Hvert rom er innredet etter sin spesielle funksjon. Støyplater i taket skal sikre godt lydmiljø. Renholdssoner er installert i alle inngangspartier. Renholdssoner anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og skal stoppe 80-90% av sand og smuss.

På Liten side kan barna nyte et varmt bad i bassenget. Vi har fokus på et miljø med tilstedeværende ansatte - så vi befinner oss gjerne på gulvet.

På stor side har vi smartboard og formingsrom.